Girls just wanna have life, laugh, and yes, muscles.

perjantai 20. toukokuuta 2011

Päivä toimistolla

Eilinen päivä meni suurimmaksi osaksi toimistolla asiakkaita tavatessa. Ennen työpäivää kävin treenaamassa yläkropan työntävät ja huristelin soutulaitteella kokonaiset (!!) 5 minuuttia intervallityyppisesti.

Optimal Performancen toimisto
Pari edellistä aamua ovat olleet hieman sumuisia, koska kärsin unettomuudesta kolmena iltana, eilen sitten päätin ottaa ystävämme  "unilääke" Poliquin Yin Mag -magnesiumin avukseni ja unihan tuli kello 20.00. Tiedä sitten olinko jo tarpeeksi väsynyt vai auttoiko Yin Mag, luulempa että edellämainittujen yhteisvaikutus "toimi kuin taika". Tänä aamuna heräsinkin sitten 05.13, siksi täällä jo aamutuimaan blogittelenkin!

Tästä lauantaista on tulossa huippupäivä! Meillä on Team OP:n kanssa koulutuspäivä täällä Helsingissä, opiskelemme mm. ihmisen biomekaniikkaa, eli päivän päätteeksi ollaan taas paljon viisaampia; osataan kyykätä ja mavettaa paremmin ja turvallisemmin. :)

Tänä viikonloppunan kisataan muuten historian ensimmäinen Womens Physique kilpailu, todella mielenkiintoista nähdä kisakuvia, millainen linjaus on jne, tosin linjauksesta ei nyt kummemmin voi puhua ensimmäisen kisan kohdalla, pikemminkin on siis mielenkiintoista nähdä millaisia fysiikoita kisaan tarjotaan. Katsokaapa tätä ja tätä , niin saatte esimakua. ;)

Innostavaa lauantaita siis muillekkin!

-Emma
Idut tursuaa purkeistaan.

3 kommenttia:

Jonna1983 kirjoitti...

Dana Linn Baileyllä on just semmonen fysiikka jota itellekin haen. EN juuri tuon isompi haluais koskaan olla. Noi kaks muuta taas oli kyllä jo selkeesti kehonrakentajia... Mut niin kuin sanoit, mielenkiintoista nähdä mitkä lajin linjaukset tulee olemaan! Minkälaisilla säännöillä noi kisataan? Miten sä kasvatat oikein noita ituja? Onko tuolla purkkien pohjalla jotain ennen ku isket siemenet sinne? Voiko niitä kasvattaa muualla ku tiskikaapissa? Ei ainakaan meillä sinne mahdu..

emr kirjoitti...

Lindsey Copehan on ex-figure kisaaja, no samoin kun Dana Linn. Physiquessa ei ole mitään painorajoja kuten CBB:ssä, eli haetaan vaan "classic cory everson" -lookkia pääpiirteittän, ja linjaus määräytynee pitkälti näiden ensimmäisien kilpailuiden pohjalta sitten.

Ituja idätän ihan pelkässä lasi purkissa n. 4 päivää, ei mitään purkin pohjalle. Mung-papu pahvipurkin kyljestä löytyy hyvät ohjeet, helppoo se o! :)

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihania naesia!!!:O :) voi kun saisi tuon Danan kropan.....:/