Nyt on sitten jotakin suuntaa-antavaa, jonka pohjalta muodostuu syöminkit, helpottavaa :). Ruoka-aine yliherkkyyksistä näkyy olevan jo jonkinverran yleistä keskustelua tietyissä piireissä, ja ne näyttäisivät olevan erittäin yleisiä. Kouluttajani Charles Poliquin näkee yliherkkyydet erittäin suurena jarruttavana tekijänä monien urheilijoiden kehityksessä, suorituskyvyssä näkyy kaikki näin massiiviset kehon stressitekijät, varsinkin jos ko. ruoka-aineille herkistytään jatkuvasti, pahimmassa tapauksessa muutaman tunnin välein..
-Emma
Ps. Jos kiinnostaa hankkia tuollainen Food Detective itselle, niin laitteleppa mailia!
2 kommenttia:
Mä oon kans miettiny ton testin tekemistä jo pidemmän aikaa... Pitäsköhän hommata tommonen? :)
Suosittelen, varsinkin sellaisena suuntaa-antavana :).
Lähetä kommentti